Skip to main content
Uutiset

Peltosiemen on ottanut käyttöön Kaukokiito BIO -palvelun

Kirjoittanut 9.10.202310 huhtikuun, 2024Ei kommentteja

Pääyhteistyökumppanimme siementen kuljetuksissa on Suomen Kaukokiito Oy. Olemme ottaneet käyttöömme Kaukokiito BIO -palvelun, joka vähentää merkittävästi kuljetustemme päästöjä.

✅️ Kaukokiito BIO -palvelu kuljettaa siementoimitukset uusiutuvalla dieselillä ja vähentää kuljetusten hiilijalanjälkeä noin 90 %. Saamme Kaukokiidolta säännöllisesti päästöraportin, josta näemme palvelun vaikutuksen.

✅️ Solmittuamme BIO-sopimuksen, Kaukokiito tankkaa kuljetustemme päästövähennystavoitetta vastaavan litramäärän uusiutuvaa dieseliä verkostossaan.

✅️ Kaukokiito BIO -palvelussa käytetään uusiutuvaa dieseliä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. Vähäpäästöisenä polttoaineena se palaa puhtaasti ja kestää hyvin kylmää.

✅️ Kaukokiito ja vastuullisuus: ”Meillä Kaukokiidolla vastuullisuus tarkoittaa suomalaisen työn ja luonnon puolelle asettumista – ja toteutamme sitä konkreettisin teoin. Tavoitteenamme on kuljettaa toimitukset täysin hiilineutraalisti vuoteen 2030 mennessä.”

****

Peltosiemen Oy ja Peltosiemen ry:n jäsenet, eli kotimaiset Peltosiemen-maatilapakkaamot, pyrkivät omilla ratkaisuillaan hillitsemään ilmastonmuutosta. Olemme merkittävä siemenalan toimija ja näemme tärkeäksi muokata oman toimintamme mahdollisimman vastuulliseksi. Vastuullisuusohjelmaamme on koottu tärkeimmät toimet ja periaatteet, joihin ketjuna sitoudumme. Voit tutustua vastuullisuusohjelmaamme täällä.

Lisää lajike tarjouspyyntöön

Tarjouspyyntö